HIWIN KK60 KK6010C 200mm Linearno Fazo C natančnost KK linearni modul KK6010C-200A1-F0 Industrijski Robot Modul

€296.58


NASVETI: Za mednarodne dostave,tam imajo lahko carinski davkov v svoji državi,mi smo pripravljeni, da razglasi izdelkov in vrednosti v skladu z vašo zahtevo,in v skladu s internaional standardna pravila, lokalne carinske pristojbine je treba plačati za kupca.

Stanje: Novo Blagovno Znamko

Model:HIWIN KK Moulde

===============================

Popolnoma količina za ta naročila vključujejo: 1set KK6010C-200A1-F0

================================

Mi lahko ponudi drugačno in model KK Moduli

*IZDELUJEMO LINEARNI GRED,BALLSCREW,TBR/SBR LINEARNI ŽELEZNIŠKEGA PODPORO.TBRUU/SBRUU LINEARNI PODPORO,SHF/SH/WO PODPORO,BK/BF/EK/EF/FK/FO BALLSCREW KONCU PODPORO V POLNI VELIKOSTI.

*Skupaj/celovit da je priporočljivo.Več kupite, nižje stroške bo treba.

*LAHKO POŠLJETE SEZNAM PROIZVODOV, ZA KAR POTREBUJETE,IN PREVERILI BOMO CELOTNI TOVORNI PROMET ZA VAS.

PLS PLAČATI V 3 DELOVNIH DNEH PO MESTU V VRSTNEM REDU,V NASPROTNEM PRIMERU BOMO MORDA NE HRANITE DA ČE NEKAJ DRUGIH PRIJATELJEM POTREBUJEJO ISTE IZDELKE IN NAŠA SKLADIŠČA SO OMEJENE.

*Za večino izdelkov, ki so v hrambo,in lahko dlivery v 5days.

*Zrak shipping stroški so precej različne v različnih državah/območjih, Brezplačna dostava, ki jih na Kitajskem Post/Hongkong Post.na splošno potrebujejo približno 22-35days, da večina državi.

*Za brezplačno dostavo izdelkov,če jih potrebujete v nujno in raje dostava po EMS,pls obrnite na nas.

Smo strokovni proizvajalec za linearno železnici,linearni gred,linearni podporo,linearni enota,ballscrew in na koncu podporo.

Za večino nalog,pls, da nas kontaktirate za več informacij.

Če potrebujete druge linearni gibanja proizvodov, ki niso navedeni na shranjevanje ali kakršna koli vprašanja,pls pošlji sporočilo, da mi je in mi bo odgovoril v roku 24 ur.

*Smo iskreno upam, da imajo prijetno sodelovanje z vsak prijatelj.in bomo poskušali najbolje, da se dogovorite vaše naročilo boljše, kot smo lahko. *Čeprav Smo,BST AVTOMATIZACIJO ne more obljubiti vse izdelke lahko prihodu vse v 100% pogoje, ker tam imajo veliko posibilities v posel,vendar obljubim, si bomo prizadevali, najbolje, da se odpravite v najbolj smiseln način. *Smo iskreno upam, da vsak prijatelj moči življati a vesel nakup od nas,in iskreno upam, da lahko daš BST AVTOMATIZACIJE 5 zvezd povratne informacije. *Če imate nekaj težav, ko ste prejeli paket,vljudno prosim stik z nami prvič,negativne povratne informacije, lahko ne odpravite vse težave,ki smo iskreno upam, da imajo lepo komunikacijo z vsak prijatelj in lahko dobil 5 zvezdic povratne informacije za vsa naročila.

Oznake: cr10, linearni gibanja, linearni tabela, hiwin linearni guideway, hiwin linearni vodnik po železnici, hiwin linearni, linearni modul pasu, hiwin linearni železnici, hiwin mgn12h, modul linearno potovanje.


( 0 Ocena )

Količina