Nov Original 3200mAh Za Cubot X18 Baterija za Cubot X18 Visoke Kakovosti Zamenjava Velike Zmogljivosti mobilnega telefona Baterije

€7.56


escription: 1. Li-on Baterija: 2. Napetost: 3.8 Proti 3. Zmogljivost:3200mAh 4. Uporaba : Za CUBOT X18 5. Varnost in okolje: Dvojno zaščito funkcije.Dvojno IC in PCB električni odbor zaščito polnjenje praznjenje in kratkega stika. 6.Naše baterije je enake velikosti z originalno baterijo. 7: Narejen v CNINA Prosimo, Upoštevajte,: > Baterija mora biti popolnoma obnovljeno pred uporabo. > Začasno kratek zmogljivost nova baterija bo posledica ne uporabljajo za dolgo časa, je normalno, skupna kapaciteta bo znova predložiti prek uporablja za 3-5 krat. > Ko prvi dobijo baterije, uporabite to jasno, pristojen za 10 ur za prve tri krat, z njim si še enkrat, nato pa ga potrebujete le za polnjenje približno 5 ur za normalno uporabo. > Ne uporabljajte slabše polnilnik za polnjenje baterije, ta v primeru poškodovanja baterije. > Ne razstaviti ali spremeniti strukturo baterije. > Baterije ne dajajte v polnilnik predolgo. > Ne izpostavljajte baterije na vlago in vodo, je ne postavite na visoko temperaturo okolja. > Nevpliv baterije. > Ga izven dosega otrok. > Najboljši skladiščenje temperatura je 20°C--5°CNajlepša hvala za nakup naših izdelkov, naše podjetje obljublja, garancija 12 mesecev, baterija ima koli problemom kakovosti, v roku 12 mesecev, se bomo brezplačno za kupca, da pošljete novo baterijo.

Oznake: CUBOT MAGIC, cubot zaslon, camon 15 stekla, Cubot X18, čast 9 sim, baterija primeru čast, p38 pro pametni telefon, cubot king kong telefon, 18650 3200mah, 1 pro.


( 0 Ocena )

Količina