Multi-velikost zložljive perilo vrečko za shranjevanje perilo škatla za shranjevanje compartmental modrc kravato, nogavice, oblačila za shranjevanje predal za shranjevanje

€3.45


Sledite nam, da uživajo Navijači Ekskluzivni Popust

1.VIP Cena in Dodatni Popust za Spremljevalce

2.Poznavanje novih turistov,Trgovina Spodbujanje

3.Zmagovalni brezplačnih Izdelkov ali big Kuponov in drugih Prejemkov vnaprej

specifikacija Material: Najlon Standard: 6 celic, 7 celice, 11 celic, Velikost: kot je prikazano kapaciteta: 6 oddelkov za shranjevanje bras: 6 bras se lahko shrani, ki se lahko dajo v dnevni skodelice 7 hlačke prostor za shranjevanje: lahko shranite 14 hlačke, povečanje notranjega omrežja, povečanje zmogljivosti 11 oddelkov za nogavice shranjevanje: 22 parov nogavic lahko shranite, in zimske nogavice so lahko tudi dani Namen: shranjevanje spodnje perilo in nogavice funkcija 1. Visoko kakovostne tkanine: omare za shranjevanje organizator obleka je izdelana iz visoko kakovostne tkanine, z globo očes, fine izdelave, gladko šivanje, in trajnosti. 2. Uporabnost: nastavite ima 3 vrste omare shranjevalne naprave, ki so zelo primerna za vse dnevne spodnje perilo, in se lahko očistijo brez posebnega vonja. 3.Lep videz: omaro za shranjevanje organizator je dober izgled in se uporablja v praksi. 4. Upgrade kit: interna omrežna je povečal in razširil, in sposobnost, je nadgradili.Tridimenzionalna struktura kit je naravnost in se lahko sprejme in se postavi samostojno, brez deformacij. 5. Široko uporabo razpon: kit je prostor za shranjevanje, ki se lahko uporablja za shranjevanje spodnje perilo in nogavice, in je lepo in urejeno.

Oznake: vložek škatle za shranjevanje, trgovina oblačila polje, hlačke predali, ika shranjevanje, sac a vide, prsi pohištvo, polje oblačila olastik, predal orgle, mehko perilo shranjevanje, polje storag.


( 2 Ocena )

Količina