Sedež Rep Svetlobe Kritje Za MV Agusta F4 2010-2016 Ogljikovih Vlaken

€80.74


Vse naše ogljikovih vlaken izdelki so zdaj naredili z Avtoklav procesa.Najvišje ravni suhi sesalniki in vroče pritisnite modeliranje oblike je.Veliko delov, ki so sedaj rezati z našo state-of-art Mitsubishi Robot Orožja ali CNC Waterjet stroji.Je lahek, ima visoko trdnost, visoka trdnost, visoka natezna trdnost, visoko navaden stopnjo, visoko temperaturno odpornost in najboljši sijaj.Izdelek površina je prevlečena z anti UV ultravijolična, tako, da je pregleden površinski sloj lahko ostanejo kot svetle, kot nov.Enostavna namestitev.Večina naših ogljikovih proizvodov, ki so neposredno bolt-on zamenjavo za OEM dele. 100% ogljikovih vlaken materiala industrijskih proizvodov pri proizvajalcih nazaj v sliko.

Za MV Agusta F4 2010-2016

Imamo delaš strogi test, preden se je končal in ga namestiti na kolo.Prosimo, da kupite z zaupanjem.Če imate nekatere tehnične težave,se obrnite na nas.

Oznake: del mv agusta dragster, mv agusta dragster nalepke, mv f4 carene, radiator mv f4, mv agusta volan, mv agusta dragster ogljika, light mv f4, mv augusta f4, zbirni f4, mv 800 dragster.


( 0 Ocena )

Količina