Xiaomi Mi Pasu 5 Bluetooth 5.0 Kitajsko Različico NFC Pametna Zapestnica 5ATM vodoodpornost Izvirno Mi Pasu 5

€25.30


Xiaomi Mi Pasu 5 Kitajsko Različico Pametna Zapestnica NFC Bluetooth 5.0 AMOLED Barvit Zaslon Srčni utrip Izvirno Mi Pasu 5(NFC funkcijo imajo lahko napake zaradi različnih frekvenčnih pasov v različnih državah.)

Prosimo, da se vljudno opozoriti:

Mi Pasu 5 NFC, ki ste ga kupili je Kitajska različica, trenutno podpira angleščina, Poenostavljeni Kitajščini in Tradicionalni Kitajščini.Poleg tega NFC funkcijo trenutno podpira samo uporabo Kitajski prevoz kartice, Kitajska banka kartična plačila, itd. (ne podpirajo Google plače in druge funkcije mednarodno).Glede na predhodne izkušnje, Kitajski različici [ Mi Band 4 ], bi lahko samodejno spremeni v mednarodno različico po nadgradnji programske opreme. [, Vendar trenutno ne moremo potrditi, ali Mi Pasu 5 je podoben ].Zato smo iskreno priporočamo, da dobro razmislite in se odločite, ali si še vedno želite kupiti NFC različico.Poleg tega so naši izdelki so dostavljeni neposredno v tovarni.Da bi zagotovili skladnost izdelkov, naključno vzorčenje pregled bo opravljen o izdelkih.Zato nekateri proizvodi, ki se bo ponovno označeni.To delovanje tudi upa, da boste lahko dobili resnično skladen proizvod in imajo dober izdelek izkušnje.Upam, da ste razumeli.

Vsebina Paketa:

Mi Smartband 5 Telesa * 1 + Zapestje Trak * 1 + Kabel Za Polnjenje * 1 + Uporabniški Priročnik * 1 paket

Xiaomi Mi Pasu 5

Dinamično, barvito, velik zaslon

Različne osebno pokličete tako, vaše želje in je do vas

100+ spletnih temo klicanje in po meri wallpape

1.1" velik zaslon barvni zaslon, prikaži več informacij

Področje zaslona je bil ponovno povečala za približno 20%, ki omogoča dohodne klice, sporočila, opomnike, da so jasno vidni, in prvič spoznal dinamičnega izbiranja zaslonu.

Klasična IP, ki vam je všeč, se tukaj

100+ temo pokliče tudi podporo dial function prilagajanje prvič.Tak klic je ne le lepa, ampak tudi bolje uporabiti.

Barvita manšeta, ki je vedno tista, ki vam je všeč

V zaprtih prostorih in na prostem športi so OK

11 strokovnih športnih načini, več športov, bolj suh

Prvič, to podpira joga, oblikovanje in maščobe, zmanjšanje veslanje stroji, preskakovanje vrvi, itd., in natančno spremlja in analizira vsako športno držo, srčni utrip, hitrost in porabe kalorij, da vam pomaga doseči vaše hujšanje ciljev učinkovito.

Celovito spremljanje srčnega utripa, spanje, fizično stanje

24-urna inteligentni srčnega utripa, spremljanje

Algoritem in strojne opreme, ki so popolnoma nadgradili, tako da se nepravilno športov, kot so na smučeh, tek, planinarjenje in pohodništvo lahko spremlja do 50% višja, in so lahko tresejo, ko je vaš srčni utrip je nenormalno.

24-urni spanec spremljanje, dober spanec, zelo preprosto

Nadgradnjo spanja analiza tehnologije in natančnost stopnja je ponovno povečalo za 40%, ki lahko strokovno razlagati spanja značilnosti vsakega obdobja in znanstveno predlogi za vas, da hitro optimizacijo težave, kot so nespečnost.

Mi Fit App, dnevno zdravstvenih podatkov, ki na prvi pogled

Vaše srce nelagodje, vaje število prevoženih kilometrov, in težave s spanjem, vse zabeležene enega po enega, izberete pa lahko tudi svoj fitnes razred v app za vadbo glede na svoj položaj.

14 dni dolgo življenjsko dobo baterije, magnetni chargin

Polnjenje metoda: magnetni polnjenja čas Polnjenja:

Nadzor telefon, da posnamete fotografije

Self-portreti in skupinskih fotografij brez prosi za pomoč.

Galerija

Opomba:

1. Prosimo, uživati na soncu, ko je voda, NE nosite pasu, ko boste tuširanje ali kopanje če občutite moteče ali počasi. 2. Trak, film in ni Xiaomi blagovne znamke, ne prevzemamo vse spore o tem, trak in folije, prosimo, bodite prijazni, da ga razumejo.če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas namesto odprt spor, hvala! 3. Korak štetje podatkov je odvisna od številnih dejavnikov, prekomerno tresenje in jahanje lahko poveča svoje podatke!Njena funkcija se uporablja predvsem za korak štetje med vožnjo, prezrite svojih običajnih podatkov. 4.NFC funkcijo imajo lahko napake zaradi različnih frekvenčnih pasov v različnih državah.

Oznake: mi band 6 globalna različica, correa hyawei trak pro 4, infinix opomba 7, doma smart, xiaomi band 6, 3 xaomi, xiomi, slika mi band, hs6620d pametno gledati, ip68.


( 0 Ocena )

Količina