Navpični Steni Visi Rastlin Raste Vrečke Sajenje Planter Sejanje Vrečke Za Posode, Lonci, Doma Vrt Vrečko 7 Žep

€8.32


Specifikacija:

Velikost:30*113 cm Žep: 7 žepi Glavna barva: črna,Zelena Uporaba oblik: wall-mounted

Kako uporabljati

Dal tla hranilne snovi, potrebne v vrečko Fix it na želeno steno z vijaki ali vrv.Lahko pravilno vodnih rastlin v kasnejše obdobje uživati zeleno življenje.

Paket Je Vključeno:

1 * kos Sajenje rastejo vrečko

Opomba:

Nekateri kupci dejal vode drys ven hitro, naslednje metode, ki lahko pomagajo. (METOD: dajanje rastlin v plastično vrečko ali obloge vrstice s plastično da pomagajo ohraniti vode, kjer ste jo postavite.Ta metoda je v skupni rabi z enega kupca, ki kupuje naše planter vrečko, preden, jaz sem zelo hvaležen, da ga / jo.) Če je vreme zelo vroče, prosim, ne izpostavljajte planter v soncu, ko je obrat, ki je še vedno v fazi sadik.Material izdelka je počutil krpo.Moram priznati, da tega materiala ne nepremočljiva, vendar ima določene vlažilni učinek, in kupec lahko pravilno vode, rastline glede na lokalne vremenske razmere.Če ima kupec na vsa vprašanja, upam, da se lahko obrnite na našo customer service prvi,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Oznake: cvet semena paketov, zeleno cvet semena, bonsaj semena, seme, vedro visi, ta raste vrečko, semena rastlin, notranja vertikalna vrt žepi, 5 stopnje obrata stojalo, ginseng semena.


( 0 Ocena )

Količina