KUBOOZ 10PCS Uho Predorih Zeleni Kamen Svečke Nosila Piercing Nakit Telo, Merilnike Expander Uhani, Modni Darilo 6 mm do 16 mm

€23.41


Velikost :6 mm*4pcs

8 mm*8pcs

10 mm*8pcs

12 mm*4pcs

14 mm*4pcs

16 mm*4pcs

Veliko :6 Velikosti ,32PCS/Veliko Opomba : 1.Druga količino, ki je na voljo,če je vse potrebe v drugih količino,nas prosimo kontaktirajte.

2.Če kupci porabili več kot 300 evrov na naših izdelkov,bomo brezplačna dostava za DHL ali EMS, ki lahko pridejo z 3-12 dni.

>>O VRNITVI

Sprejemamo vrnitev

Če ste nezadovoljni s to postavko ali v postavko prispeli v zdrobljen,pls, kontaktirajte nas takoj za delno nadomestilo ali poslati na spodnjimi pogoji:

1.Vrniti morajo biti v prvotno stanje;

2.Vrnitev v roku 7 dni;

3.Kupci plačali za povratno poštnino.

>>O POVRATNE INFORMACIJE

Veliko zadovoljstvo je naše neskončno motivacijo.

To je zelo cenjena pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami in se bomo vrnili.hvala za vašo veliko pohval in veliko povratnih informacij.

če niste zadovoljni z nami, nas kontaktirajte.bomo rešili problem ASAP.hvala vam za vašo pomoč.

>>O NAS

smo tovarne, po meri narejen je na voljo.če potrebujete nekaj vzorcev, vam bomo ponudili brezplačno, vendar boste morali plačati poštnino.če ste naročilo tukaj in potrebujejo nekaj drugih vzorcev, bomo poslali vzorce skupaj z vašega naročila.

Oznake: 16 mm silikonski čep, 16 mm vtič, plug in predorov, zeleni vtič, uho predor kubooz, 16 mm steklo plug, uho predor, 16 mm cevi plug, zeleni tunel, predor.


( 0 Ocena )

Količina