Prenosni Shockproof Trdo Torbico Vrečko Za Shranjevanje Za Cricut Enostavno Pritisnite Mini Heat Tiska Stroj In Pribor

€9.80


Bullet Točk:

1、Visoke kakovosti Vrečko: kakovostno trdo polje za shranjevanje Cricut Enostavno Pritisnite Heat tiska Stroj, polnjenje stojalo, kabel in drugi dodatki. (Samo za shranjevanje vrečko, ki ne vključuje naprava in dodatna oprema).

2、blažilnikom Obloge: nepremočljiva EVA zunanjosti in šok, ki absorbira mehke obloge zagotavlja dvojno zaščito pred praskami, trčenja, madežev in prahu.

3、Odporne na Obrabo: trmast in mehko zadrgo zagotavlja boljše nošenje izkušenj, optično branje orodjem lahko enostavno dati v ali vzame iz škatle.

4、Očesa Žep: notranji očesa pocket je zasnovan kot nalašč za shranjevanje majhnih pripomočkov; to je opremljen tudi s traku za varno pritrdite kabel USB.

5、Flanela Notranjost: trdno lupino lahko učinkovito zaščito stroja; ohišje je vodotesno, dustproof, shockproof in pritiska mraz.Notranjost je izdelana iz flanela material, tako da je mehka, in ga ne bo poškodovanih in obrabljenih, ko stopi v stik z izdelkom.To bo absorbirajo vodo in suhi.

Specifikacija:

Ime: Skladiščenje Vrečka

Material: EVA

Velikost: približno 160 * 210 * 90 mm/6.30*8.27*3.54 palčni

Teža: 280 g o

Seznam Vsebine:

Vrečko Za Shranjevanje * 1

Vrvica za opaljivanje tega * 1

Oznake: cricut enostavno pritisnite, dolgo težko nosite primeru, cricut machin, cricut veselje, tesnilo za kozmetiko, pritisnite toplotne, keychain mini, strojne opreme za torbici, primeru iphon, primeru težko.


( 4 Ocena )

Količina