8Pcs/Veliko 2,4 mm Varilni Baklo Plina Objektiv Pyrex Pokal Komplet z O-obroči Za Tig WP-9/20/25 3/32" Serija Varjenje Dodatki

€3.80


BI0003172

Specifikacija:

Nove blagovne znamke

Enostaven za montažo in uporabo.

Blagovne Znamke Pralni bi Rilon, Riland, Jasic, Mitech, Chiry, UNT, Kripton, Longetivity, Berlan in tako naprej.

Ta komplet ustreza vsem WP-9/20/25 serije zračno hlajeni varjenje bakle, Lincoln PTA-9 PTA-9V PTA-9 PTA-20V dvokolesnih motornih vozil-25 Tig Varjenje Bakle, Miller Diamondback DB9 DB9V DB20 DB20V DB25 Tig Varjenje bakle.

Prednost za pregledno ščit pokal:

To daje varilcev je extrodinary prepoznavnost in prijetno počutje med varjenje delo.To je posebej zasnovan, da pomaga, da vara natančnost in drobne delo, kjer se zahteva za prikaz lokacije zelo jasno.Za primer: to se pogosto uporablja skupaj z našimi Fortuneweld blagovne znamke natančno hladno varilec PCW220.

To pomaga, da se enotno pretok plina za varjenje, ki lahko pomaga varjenje kakovosti, da se da visoko.Prav tako ga lahko tudi pomaga, da prihranite vsaj 30% plina v primerjavi s skupno keramični ščit pokal.

So pogosto združljiv z izvirno skupne rezervni deli TIG gorilnik.V tem primeru,

A) kot na #10 pregleden ščit pokal za baklo WP9/20/25/24, morate kupiti dodaten O prstan dokončati celotno rezervnih delov na podlagi izvirnih drugih nadomestnih delov.

B) kot na 12. velika ali majhna pregleden ščit pokal za baklo WP17/26/18, morate kupiti dodaten O prstan dokončati celotno rezervnih delov na podlagi izvirnih drugih nadomestnih delov.

Lahko prihranite veliko denarja, ki ga izbiri naših pregleden ščit pokal.Eden eni strani, vam ni treba porabiti veliko denarja za nakup druge ustrezne dele, kot so collet ali collet telesa itd.Na drugi strani pa ima dolgo življenjsko dobo kot drugi keramični vrste ščit pokal, ker ni preveč stiku s toploto.

Je zelo enostaven za montažo.Morate samo pritisniti na pregleden ščit pokal in da je trdno nameščen in neopazno.

Paket je vključeno:

1pc x #10 Stekla Pyrex Pokal

1pc x 41V35 Srednje Nazaj Pokal za Tig Gorilnik

1pc x 45V44 vpenjalne puše Telo Plina Objektiv za Tig Gorilnik 2,4 mm 3/32"

1pc x 13N23 Collet za Tig Gorilnik 2,4 mm 3/32"

4pcs x Temperaturno Odporne O-obroči

Opomba:

Prosimo, da se prepreči, da uporabite vse vrste pregleden ščit pokal, kjer so spatter pri varjenju delo.

Prosimo, da ne knock na pregleden ščit pokal, tudi če jih lahko nosi visoko temperaturo.

Tožbeni imejte v mislih, da so vse vrste pregleden ščit pokal je treba uporabiti accordiing varjenje območju.Za DC izhod varjenje, največji tok 170 A. Za AC izhod varjenje, največji tok je 90A.

Prosimo, dovolite 1-5 mm napak zaradi ročnega merjenja.

Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Oznake: tig varjenja, cev mapp, acdc tig, plin tesnilo, moški pyrex, tig gorilnik vara, tig gorilnik dp 20, mig varjenje baklo, okrogla svetilka na plin, baklo plin za varjenje.


( 1 Ocena )

Količina