BGNING Aluminija 1 palca Žogo Glavo Objemka CNC Potapljanje Nepremočljiva Razširjeni Nadgradnjo Metulj Posnetek za GoPro SLR Podvodna Fotografija

€8.96


Veliko možnosti, prosimo, izberite želenega, kontaktirajte me, če kakršnih koli težav.

Predmeti z BGNing Logotip, prosim, pustite sporočilo z vaše naročilo, če želite, ne logotip.

Podpora tiskanje svoj logotip, pišite mi, če imate kakršne koli zahteve.

BGNING Aluminij Zlitine Glavo Žogo Objemka, CNC Potapljanje Fill Light Žogo Glavo Nadgradnjo Razširitev Metulj Posnetek za SLR za GOPRO Potapljanje Fotografija Športne Kamere in druge opreme.Barva: Črna Material: Letalstvo aluminijeve zlitine Površinska obdelava: Napredno anodiziranja Teža: približno 116g Opis Izdelka: 1. Narejen je iz aluminija zlitine integrirano CNC, ki je trmast in trpežne, lahke in ne rje, kadar se uporabljajo za potapljanje; 2. Izdelek ima en palec žogo glavo GOPRO reža za kartico sedež, lahko prilagodite smer, glede na vaše potrebe, in namestiti in priključiti motion kamero; 3. Izdelek je zasnovan tako, da bo več kot 80 milimetrov dolg, ki omogoča namestitev več na voljo, v vpenjanje izogiba motnjam ter razširitev je več; 4. Posnetek je metulj žogo posnetek je zasnovan tako, da bo 29 stopinj, ki omogoča vpenjanje žogo glavo in hitreje kot obseg vpenjanje prilagoditev je širši; 5. Pisane barve: Mi lahko prilagodite vaš ekskluzivni barvni glede na vaše potrebe, kot smo prvotno tovarne, bo MOQ, pišite mi, če imate kakršne koli zahteve.Možnost Nastavljena B z 1 palca žogo glavo kartice:

Oznake: potapljaško svetilko imetnika, kolo gimbal, žogo z glavo stojala, delovanje fotoaparata vijak, cnc gopro, žogo objemka gori, bgning potapljanje, 3018 nadgradnjo, gopro ptičje letenje, gopro gori.


( 2 Ocena )

Količina