Recurve Premcu Pogled Puščico, Počitka za Levo in Desno Roko Uporabnik, Lokostrelstvo, Lov, Streljanje 16-40 Lbs 66 Cm

€75.04


16-40 Lbs 66 Cm Lovski Lok Recurve Premcu z očmi Puščico, Počitka za Levo in Desno Roko Uporabnik, Lokostrelstvo, Lov, Streljanje

Opis :

Barva: Črna/Rdeča/Modra

Draw teža: 16lbs/ 18lbs / 20lbs/ 22lbs / 24lbs / 26lbs / 28 kg/ 30 lbs / 32lbs / 34lbs/ 36lbs /38lbs / 40lbs

Lok dolžina: 66inches

Lok Riser : 21inches

String Dolžina :64inches

Max pripravi dolžina:32 cm

Teža: 1.27 kg

Neto teža: 2.8 kg

Značilnosti:

Zmogljivost: Okoljski Prostem, Lokostrelstvo, Streljanje Igre, ki veljajo Vrana: Odrasli Ameriški lovski lok lok riser je izdelan iz aluminija zlitine lok okončine so izdelani iz visoko trdnost stisnjen mešanega materiala, z veliko steklenih vlaken in smole z visoko temperaturo vroče iztiskanje oblikujejo.

Če je vaša potreba ni v izbirno polje , prosim, pustite me sporočila, kot so barve + £ + levo/desno roko lok z vaše naročilo , i bo poskrbela za vas!

Če potrebujete levo roko lok , prosimo, izberite izbira"katero Koli Levo Roko Lok",pustite sporočilo, kot so barve + LBS z vaše naročilo, i bo poskrbela za vas !

Paket Vključuje:

1 x Riser

2 x Okončin

1 x Niz

1 x Očeh

1 x Puščico, počitka

Varnostni ukrepi: Prosimo, ne uporabljajte poškodovane puščice.Poškodovane puščice se širi in vas boli.Preverite, ali puščice, ki so nepoškodovana in da jih ne upogibajte v priviti članice.Pred vsako lokostrelstvo, preverite, ali smerne gred in puščica .Nekoliko ukrivljene puščice, vizualno preverite za upogibanje ali trčenja, ali druge vrste znamk, ki so poškodovani.

Oznake: lok za lase, lok in puščice, lok področje uporabe, levo roko spusti puščico, počitka, F161, lokostrelstvo d zanke, lokostrelstvo puščico, počitka, lokostrelstvo band, levo roko recurve premcu ostalo, archeri.


( 0 Ocena )

Količina