Novo Xiaomi Mijia Pametna Vrata & Okno Senzor 2 Bluetooth 5.0 Svetlobe Evidenc Nadur V Nezaprti Opomnik Za Mihome App

€9.89


Novo Xiaomi Mijia Pametna Vrata & Okno Senzor 2 Bluetooth 5.0 Svetlobe Evidenc Nadur V Nezaprti Opomnik Za Mihome App

Opomba:

Ta senzor je treba uporabljati z Xiaomi Multimode Prehod

Specifikacija:

Parameter

Blagovne znamke

Xiaomi

Ime

Vrata & Okno Senzor 2

Velikost

34 * 32.7 * 14.5 mm

Brezžični Protokol

Bluetooth 5.1 BLE

Baterija

CR2032 (vgrajen)

Delovna temperatura

-10 ℃ -50 ℃

Delovna Vlažnost

0% -95% RH

Paket Je Vključeno:

Xiaomi Mijia Pametna Vrata & Okno Senzor 2

Navodila za uporabo

Pred prodajo nasveti

• Zaradi omejenega zneska vnaprej določeni ceni, neplačane naročila lahko zaprejo.Če ste potrditi, da je treba, prosimo, bodite v času.

• Izdelek je v predprodaji fazi in Xiaomi ni na trgu še ni.

• Čas dostave pričakuje, da se začne na 9. September.

• Po plačilu, prosimo, razširiti naročilo časa obdelave za 30 dni.

Nakup nasveti

-Prosimo, preberite naslednje informacije o izdelku pred nakupom.

-Ta izdelek je treba uporabljati z izdelkom, ki ima Bluetooth prehod.Prav tako lahko preverite stanje naprave po povezovanju z mobilnim telefonom preko Bluetooth (je razdalja omejitev ko uporabljate mobilni telefon povezave, in se bo končala po izgubi povezave Bluetooth).

-Drugo možnostjo odkupa je "Xiaomi Inteligentni Gateway".Če nimate prehod povezavo v vaš dom, vam svetujemo, da nakup skupaj.

Xiaomi Senzor 2 za vrata in okna

• Odpiranje in zapiranje in senzorja svetlobe, dva v enem, bolj interaktivne prizorov.

Odpiranje in zapiranje zapisov, Mobilni telefon sinhroni push *, Time-out niso zaprta opomnik, nov svetlobni senzor, Dostop Xiaomi AI zvočnik glas oddaja.

Obstajajo poročila, odpiranje in zapiranje

• Tako ste lahko prepričani, ko greš.

Zaradi magnetnega polja na vrata in okna senzor, sodnik začetnega in končnega stanja.Po dostop do Bluetooth prehod, lahko preverite stanje naprave prek mobilnega telefona kadarkoli in kjerkoli Povezovanje "Xiaomi AI speaker"

• Stanje lahko oddaja z glasovnimi *

Lahko komunicirajo z Xiaomi AI zvočnikov doma, da je oddaja glasu, in boste vedeli, kdaj okna in vrata se odprejo in zaprejo.

Na novo dodani senzor za svetlobo

• Zaznavanje svetlobe, ki povezuje več prizorov.

Ko je senzor za svetlobo zazna, da okoljske svetlobe postane temna, je lahko seznanjena z inteligentno lučka za uresničitev scene avtomatsko razsvetljavo po tem, ko odprete vrata na noč *

Dostop mijia app

• Snemanje dnevnih pomočnik.

Skozi mijia dostop do aplikacije, je lahko povezana z druge inteligentne naprave v hiši.Za primer, ko hišne vrata je odprla, je pametno fotoaparat lahko samodejno snemanje video, ga prenesite v oblaku, in pritisni in opomniki in majhnih video posnetke na mobilnem telefonu.

Več načine, da igrajo z vami.

Majhno telo, ga prilepite design, lahko nalepite na vsako odpiranje in zapiranje opremo v hiši.Pustite tradicionalnih opreme v matični državi pametnega doma.Je enostaven za namestitev in zaprite.

• Namestitev:

1. Odtrgajte zaščitno folijo.

2. Poskusite poravnati ko nameščate.

3. Montažni razmik je manj kot 18 mm.

• * * * Zaprite:

1. Odprite Mijia app in dodajte opreme.

2. Scan QR kodo izdelka.

3. je povezava uspešna.

* Mobilni telefon sinhroni push, nenormalno stanje, opozorila, dostop do funkcije Mijia povezava Xiaomi AI zvočnik oddaja, je treba uporabljati z Bluetooth prehodom ali inteligentne izdelke z vgrajenim Bluetooth prehod funkcija.

* Za uresničitev prizorišče odpiranje vrat in osvetlitev ponoči, je treba določiti inteligentne scene skozi Mijia aplikacijo in jo uporabite, da z Bluetooth prehodom ali inteligentne izdelke z vgrajenim Bluetooth prehod funkcija.

* Med namestitvijo, poskusite, da je namestitev oznake na strani glavnega telesa in magnet, in jih prilepite v zahtevani odpiranje in zapiranje območij (priporočljivo je, da senzor telesa biti nameščene na trdni površini odpiranje in zapiranje prostora , magnet mora biti nameščen na aktivni površini odpiranje in zapiranje prostora in namestitev vrzel, mora biti manj kot 18 mm, ko je vrata in okna so bila zaprta)

Oznake: sonof, doma smart, xiaomi ceil, mi xiomi, bluetooth receiv, mijia, mijia xiaomi, tuya zigbee, programer alexa, varstvo xiaomi mi 10t pro.


( 1 Ocena )

Količina