ŠT.71 Hu100 Vgravirana Skladu Ključ Za Buick Opel 2 v 1 HU100 obsega rezalni zobje Prazen avto tipko rezilo

€7.14


ŠT.71 HU100

Pls primerjati vam tipko rezilo s tem ena ali so enaki pred nakupom

Pošiljko

Postavka bodo poslali Prek China post air mail ,hong kong Zraka Post, EMS, UPS, DHL ali.v roku 1-3 delovnih dni po plačilu potrdila

Smo le ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo

Politika Vračanja

Če se želite vrniti nazaj artiklov, prosimo, da jih v enakem stanju, kot je bilo.Povrnili vam bomo ste po tem, ko bomo prejeli, vendar znesek za vračilo ne bo vključujejo stroške pomorskega prometa.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika z nami.Po tem, ko ste ladjo iz parcelo, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.

Uvoznih dajatev

Davki in prispevki, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.

NE odgovarjamo za MOREBITNE uvozne dajatve, carinske takse, ali carinski zamudo.Če parcela je vrnitev nazaj k nam zaradi kupca zavrnitev izplačila nad pristojbina, NE bi poslati paket, dokler kupec skupaj pristojbin in plačati VSE za vrnitev in ponovno pošlji stroškov.Kupec ne more preklicati naročilo ali zahtevo za vračilo na podlagi zgoraj navedenega razloga.

Oznake: astra g opel, dt no1 pametno gledati, strižna vijaki plastike, strižna vijak vijak, lishi, float letenje line, opel zafiri, 16 lestvici, dvojni konus letenje line, pick lishi.


( 0 Ocena )

Količina